Jubler du, strever du - eller flater du helt ut -
når en søknadsfrist nærmer seg?!

Står du fast eller har du behov for ekstra input og veiledning på søknaden du jobber med?
Kanskje rett og slett behov for en kickstart på hele skriveprosessen?

1-til-1 søknadsveiledning er en langsiktig investering i deg som selvstendig næringsdrivende kunstner, kulturprodusent og/eller arrangør:

La meg hjelpe deg i gang med, videre på eller i innspurten av søknaden din! 

Søknadsveiledning er selvsagt ikke ensbetydende med at du får tilslag, men om prosjektet er godt, er sjansene for å havne i JA-bunka vesentlig større når også søknaden er god!

Fra 2023 er det forenklinger på gang, og pga etterspørsel endrer jeg innhold og formater:

Les mer om mulighetene litt lengre ned på siden.

Og, vet du!?
Sammen med søknadsveiledning får du 444,- i rabatt på søknadskurset
"Spiren til Den gode søknaden" om du bestiller dem samtidig: Det er nemlig STOR verdi i å ta kurset før veiledning, så vi har et felles rammeverk å snakke ut i fra!

Ja, jeg ønsker 1-til-1 søknadsveiledning!

1-til-1 Kunstnercoaching


Av og til trenger vi rett og slett noen å sparre med, lufte problemstillinger med eller noen som kan se situasjoner - eller oss selv- utenfra, og bidra til at vi kan løfte oss videre, fra der vi er til dit vi vil: Faglig eller personlig. 

I faglige prosesser, prosjektarbeid, samarbeid - eller mer rundt det personlige, mentale, fysiske, emosjonelle.

Som coach fungerer jeg ofte som en upartisk ventil du kan lufte problemstillinger eller frustrasjoner med, der min viktigste oppgave er å stille deg de rette spørsmålene. For selv så deilig det kunne være av og til, bare å få servert svarene fra andre: De rette svarene har du selv.

Min jobb er å hjelpe deg å oppdage dem.

Send epost til [email protected] dersom du ønsker kunstnercoaching.

Kunstnercoaching 60 min: 1300,- (inkl mva)
(Kan selvsagt også bestilles og betales via faktura - send meg en epost i tilfelle:: kristine -at- kunstvekst.no)

1-til-1 Søknadsveiledning


Søknadsveiledning inkluderer både mitt forarbeid, selve samtalen vår og opptak av veiledningstimen: En skikkelig boost for søknadens retning, relevans og tydelighet, med intensjon å gi både deg og den som leser søknaden best mulig forståelse av prosjektet ditt.

Og forståelse er første steg på veien mot tilslag!

Senest 24 timer før veiledningstimen vår, sender du meg prosjektbeskrivelse, budsjett og ellers det du ønsker veiledning på, inkludert info om aktuell (-e) tilskuddsordning (-er). Jeg setter av inntil 60 minutter til forberedelse på bakgrunn av tilsendt materiale, før vår 1-til-1 veiledning på inntil 60 minutter.

I 1-til-1 Søknadsveiledning går vi godt inn i søknaden din, budsjettet ditt og ser på sammenheng og helhet, formål og retning.

Søknadsveiledning: 1800,- (inkl mva)
(Kan selvsagt også bestilles og betales via faktura - send meg en epost i tilfelle: kristine -at- kunstvekst.no)

JaTakk, jeg ønsker 1-til-1 søknadsveiledning!

1-til-1 DypDykk Workshop


Nytt for 2023!
DypDykk Workshop er en halvdags (3 timers)  1-til-1 sekvens som kombinerer, tja, det meste..! Det åpner også opp for at du kan bruke det som du først og fremst trenger.

Det viktigste med DypDykk Workshop er likevel ikke nødvendigvis det enkeltstående prosjektet, men kunstnerskapet ditt i et større perspektiv. Eksempelvis:

  • Helhetlig entreprenørskapsblikk på den kunstneriske virksomheten din: Virksomhetsplan, kartlegging av muligheter, ressurser og utfordringer.
  • Søknadsplanlegging på vegne av prosjektene du ser for deg å realisere i løpet av de neste årene.
  • Faglig og personlig bærekraft, helhetlig blikk, visjon og misjon.

Send epost til [email protected] om du ønsker denne pakken.

DypDykk Workshop: 5000,- (inkl mva)
(Kan selvsagt også bestilles og betales via faktura - send meg en epost i tilfelle: kristine -at- kunstvekst.no)

Velkommen til å sjekke ut: Kunstvekstklubben!

Kunstvekstklubben er Kunstvekst sin egen medlemsportal med:

  • Månedlige zoommøter og privat facebookgruppe.
  • 10 stk SøknadsTimen gjennom 2023: Felles søknadsveiledning = felles inspirasjon, unike løsninger, felles vekst!
  • 10 stk VekstTimen gjennom 2023: Ingen kunstnerisk vekst, uten personlig vekst. Som skapende, utøvende og produserende kunstnere og aktører, er ofte våre egne personlige prosesser og reiser viktige kilder til vår egen kunst. VekstTimen er dypdykk, mindsetboost og personlig utvikling for kunstnere!
  • 2 KoseTimer: Sommeravslutning og Juleavslutning!
  • Inntil 4 MasterClass´es med ulike temaer.

I tillegg får du tilgang til Kunstvekstklubbens egen medlemsportal direkte i egen app på telefonen, der du har alle VekstTimene fra 2022 inkludert: Med temaer som Autentisitet og personlig bærekraft, Begrensende Tankemønstre, Virksomhetsplan, Suksess, Ditt Hvorfor, Artist Statement ..med mer.. 

Sees vi på innsida i 2023?!

Nysgjerrig? Her kan du lese mer om Kunstvekstklubben -og kjøpe medlemsskap!

Plutselig Sirkus
v/ Morten Uglebjerg Norli og Anna Nerdrum Bøgwald

"Kristine er en utrolig kunnskapsrik og motiverende veileder, som har fått oss til å synes det er gøy å skrive søknader! Vi har hatt flere veiledningstimer med Kristine, og hver samtale har gitt oss verdifull innsikt i hva det innebærer å skrive en god søknad. Vi anbefaler søknadsveiledning med Kristine på det varmeste!"

Heidi Lambach
Musiker, artist og komponist

"Det er virkelig utrolig hvordan jeg har gått fra å være en "søknadshater" til å elske å skrive søknader. Jeg trodde ikke det var mulig! Men Kristine fikk meg til å forstå at det handler om -hva du vil gjøre-, og at det å skrive søknader er en glimrende måte å jobbe med dette på, samtidig som man risikerer å få penger for det! (...) Det aller beste med hele prosessen, var å oppdage at det å skrive søknader kan være en gave til meg selv og til egen utvikling."

Karin Moe Hennie
Scenekunstner og forfatter

"Nå har jeg gjort mitt aller beste og har lært enormt mye i prosessen. Takket være veiledning fra dyktige og skjønne Kristine Norberg i Kunstvekst. Anbefaler alle å investere i veiledning, om dere har planer om å søke midler fra Kulturrådet eller andre."